Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2394022556 – 2394026249 j.mouroutsou@yahoo.gr

Το Γραφείο Μας

Το γραφείο μας, στελεχωμένο με καταρτισμένους συνεργάτες, προσφέρει
ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Υπηρεσίες

Φορολογικές Δηλώσεις

~

Μισθοδοσία

i

Εταιρίες

Επαγγελματίες

Ιδιώτες

Οργάνωση Επιχειρήσεων

Προφίλ

Στη σημερινή εποχή, ο ρόλος του επαγγελματία που αναλαμβάνει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες έχει γίνει καίριος για κάθε ιδιώτη και επιχείρηση.

Μέσα από την επαγγελματική μου εμπειρία κατάλαβα ότι δεν έχει απλά σημασία η γνώση και η ενημέρωση της νομοθεσίας και των εξελίξεων, που τρέχουν με ταχύτητες φωτός.

Επιπρόσθετα, είναι σημαντικό να υπενθυμίζουμε στον κόσμο, ότι στο τέλος, μετά από κάθε μεταρρύθμιση, εξέλιξη και ό,τι προκύψει, όλα θα πάνε καλά.

Γιατί οφείλουμε να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό.

Το Λογιστικό μου Γραφείο είναι ένας τέτοιος χώρος, όπου επιχειρηματίες και ιδιώτες γνωρίζουν ότι τους φροντίζουμε ό,τι κι αν προκύψει σε αυτό το ευαίσθητο θέμα.

Με εκτίμηση,
Ιωάννα Μουρούτσου

Η φιλοσοφία μας

Ο Λογιστής μας είναι ένας Σύμβουλος για κάθε οικονομική μας επιλογή. Είναι ο συνεργάτης που βρίσκεται δίπλα μας από την απόδοση του Φ.Π.Α. και τη συμπλήρωση των εντύπων στην Εφορία, μέχρι τις προβλέψεις που θα μας οδηγήσουν στις οικονομικές αποφάσεις ανάπτυξης για την εργασία και τη ζωής μας. 

Οι αξίες μας

Η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η εχεμύθεια είναι αυτά που εξασφαλίζουν ένα δημιουργικό και γόνιμο περιβάλλον συνεργασίας έτσι ώστε η λύση στον πελάτη να είναι κατά το δυνατόν καλύτερη. Η καινοτομία στην υπηρεσία αναγκών των πελατών μας, η δημιουργικότητα, η εκτίμηση και ο σεβασμός, είναι οι αξίες που πρεσβεύουμε ως Λογιστικό Γραφείο.

Ο στόχος μας

Η υπόσχεση που μπορούμε να σας δώσουμε είναι η συνεχής παρακολούθηση και αξιοποίηση όλων των επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών προς όφελός σας.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο συμβουλευτικό χαρακτήρα, για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε φορολογούμενου φυσικού ή νομικού προσώπου, που επιδιώκει άψογη οργάνωση της επιχείρησής του και ζητά να είναι απόλυτα καλυμμένο στις σχέσεις του με τις οικονομικές υπηρεσίες και τα ασφαλιστικά ταμεία.

– Φορολογικος οδηγος

Σας συμβουλεύουμε και σας καθοδηγούμε με γνώμονα τις ισχύουσες νομοθετικές φορολογικές διατάξεις, για τη μορφή της εταιρίας που σας συμφέρει να ιδρύσετε, βάσει των προσωπικών σας αναγκών και δυνατοτήτων. Με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της επιχειρήσεως που θα αποφέρει τα μέγιστα οφέλη.

Είμαστε εδώ για εσάς

 

Η προσωπική επικοινωνία είναι σημαντική για εμάς. Μη διστάσετε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ζήτημα.

Call Now Button